اتیلن گلیکول منو استئارات

  • عامل صدفی‌کننده (Pearlizing Agent)
  • کدرکننده (Opacifier)
  • امولسیفایر و نرم‌کننده
  • تغییردهنده ویسکوزیته
  • منشأ گیاهی
  • حلالیت
  • ایمنی و پایداری

توضیحات تکمیلی

برند

چینی

دسته بندی

آرایشی و بهداشتی

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

ارسال سریع
مشاوره خرید
قیمت رقابتی
تنوع محصول

معرفی و خرید اتیلن گلیکول منو استئارات

اتیلن گلیکول منو استئارات (Ethylene Glycol Monostearate) که با نام اختصاری EGMS شناخته می‌شود، یک ترکیب استری بسیار پرکاربرد در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی است. این ماده به عنوان یک اپاسیفایر (کدرکننده) و عامل صدفی‌کننده (Pearlizing Agent) شناخته شده است که جلوه‌ای لوکس و براق به محصولات شوینده مانند شامپوها، صابون‌های مایع و لوسیون‌ها می‌بخشد. علاوه بر خاصیت صدفی‌کنندگی، EGMS به عنوان یک امولسیفایر و نرم‌کننده (Emollient) نیز عمل می‌کند که پایداری و بافت محصولات را بهبود می‌بخشد. این ماده که از مشتقات اسید استئاریک و اتیلن گلیکول است، به دلیل سازگاری بالا با انواع فرمولاسیون‌ها، انتخابی ایده‌آل برای تولیدکنندگان محصولات مراقبت شخصی است. اگر به دنبال تهیه اتیلن گلیکول منو استئارات با خلوص بالا و کیفیت تضمین‌شده برای خط تولید خود هستید، مجموعه آرنا خزر شیمی به عنوان تأمین‌کننده تخصصی مواد اولیه شیمیایی، آماده ارائه مشاوره فنی و تأمین نیازهای شما با بهترین استانداردهای بازار است. برای ثبت سفارش و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اتیلن گلیکول منو استئارات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

مشاوره رایگان